Servicii oferite


Oferim servicii gratuite de proiectare si masuratori, executam mobilierul, il transportam si il montam la dumneavoastra acasa.

Oferim garantie 24 luni la mobilierul comercializat de noi, cu service la domiciliul clientului.

Este suficient sa veniti cu dimensiunile dorite, iar noi, impreuna cu dumneavoastra realizam modelul si alegem culoarea potrivita.


Transport locatie Timisoara

Transportul produselor personalizate sau achizitionate din cadrul magazinului nostru este gratuit pe raza orasului.
În cazul în care doresti transport în afara orasului o poti face contra cost cu mijloacele noastre de transport sau poti apela la alte firme de transport. Dupa achizitionarea produselor vom stabili de comun acord ziua si ora la care sa se faca livrarea în functie de disponibilitatea dumneavoastra.
Pe durata transportului produsele noastre sunt asigurate, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Montaj

Montajul pieselor de mobilier este gratuit, iar echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora.
Urmatoarele operatiuni trebuie executate de catre personal autorizat : bransamente la reteaua de gaz natural sau lichefiat, bransamente la reteaua de apa, bransamente la reteaua electrica.
În cazul chiuvetelor, cuptoarelor, plitelor si hotelor încorporabile, ele vor fi montate, fara realizarea bransamentelor la reteaua de apa, gaz sau electrica.


Va asteptam,
echipa BM